Terug naar school checklists! – Yoobi

Terug naar school gaan begint met het kopen van nieuwe schoolspullen. Het lijkt echter overweldigend om daarmee te beginnen!

Wees niet bang, want Yoobi is hier! We hebben Back-to-School-checklists voor onze vrienden gemaakt om ervoor te zorgen dat er niets wordt achtergelaten of vergeten! Dus download een checklist, pak een pen of potlood en maak je klaar om die lijst af te vinken!

We hebben ook een aantal behoorlijk spannende collecties om uit te winkelen! Als je van zoete lekkernijen houdt (yum macarons!), koop dan een dagboek met zoete beren, een boba-planner of notitieboekjes vol met lekkernijen!

Denk je liever aan de tijd op het strand terwijl je aantekeningen maakt? Pak een spiraalvormig notitieboekje met palmbomen

En voor onze Super Hero-fans is er de Yoobi x Marvel-collectie! We hebben Spider-Man rugzakken & lunchtassen, notitieboekjes, etuis en meer. En vergeet je Avengers-vrienden niet! Kies uit Captain America Supply Kits and Scissors, Iron Man zachte etuis en Kawaii gummen.

Onze checklist voor onze kleutervrienden:

Onze checklist voorof onze eerste, tweede en derde klas vrienden:

Onze checklist voorof onze vrienden van het vierde en vijfde leerjaar:

terug naar school checklist voor de rangen 4-5

Back-to-school winkelen is gemakkelijk gemaakt hier bij Yoobi! We zijn enthousiast over deze collecties en voor onze vrienden om gelukkig, gezond en uitgerust met Yoobi terug naar school te gaan!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Le-randonneur
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart