Zondaglezing voor 22 augustus 2021

De pennen van deze week, van links: de BigiDesign Ti Ultra, de Nakaya Long Piccolo en mijn eigen Sunderland mk1.

 1. Drillog vindt de glazen dippen opnieuw uit (via UK Fountain Pens). Ik heb eindelijk de Drillog gesteund, vooral nu ze een langere aluminium body-optie aan de beloningen hebben toegevoegd. Ik vind dip-pennen erg handig, maar ik zou de verhoogde duurzaamheid van deze machinaal bewerkte punt op prijs stellen.

 2. TWSBI Swipe – Overontwikkelde of welkome innovatie? (via penverslaafde). Kimberly heeft een zeer grondige recensie van TWSBI’s nieuwe Swipe-vulpen, waarvan ik blijf geloven dat het een van de beste huidige waarden op de markt is.

 3. Vulpennen uit My Collection: Kaweco AL Sport (via Fountain Pen Love). De AL Sport is een klassieker! John’s recensie herinnert me eraan dat ik mijn AL Sports moet uitbreken en ze weer in de rotatie moet krijgen.

 4. Notebookoverzicht: Fabriano EcoQua (via vulpenapotheker). Ik heb in het verleden Fabriano-notebooks gebruikt en ze zijn absoluut een ondergewaardeerde vulpenvriendelijke optie, vooral gezien hun lagere prijs.

 5. On a Whim Woodworks Vulpen (via Rants of the Archer). Ga na het lezen van deze recensie zeker eens een kijkje nemen in de On a Whim Etsy-winkel! Er zijn pennen op voorraad in een reeks prachtige materialen.

 6. Kaweco Perkeo Demonstrator (via Dapprman). De duidelijke Kaweco Perkeo-demonstrator was een grote hit op de DC Pen Show. Ik zou graag willen dat Kaweco meer zou doen met deze specifieke lijn.

 7. Yoobi x Marvel HB Potloden (via Comfortabele Schoenen Studio). Goedkope potloden bij Target? Ik ben altijd op zoek naar een goede aanbeveling.

 8. Tien tijdschriften (via From the Pen Cup). Dat is een prestatie! Gefeliciteerd, Maria!

 9. Sorry – Niet met die wervelingen (via Pete Denison). Ik ben het meestal met Pete eens dat wervelend acryl vrij ver in de lijst van mijn favoriete materialen valt. Dat is niet absoluut (want ik heb er zeker een paar in mijn collectie), maar ik neig naar pennen met een meer ingetogen uitstraling.

 10. Inktserie Review – Visconti Van Gogh-inkt (via goed ingerichte bureau). Er zijn hier een aantal echt mooie Van Gogh-geïnspireerde kleuren, en de prijs is een aangename verrassing! Ik ben dol op de mogelijkheid om de hele set te kopen.

Voor het geval je het gemist hebt….

Deze week schreef ik over een paar pennen die al geruime tijd op mijn “Te beoordelen” lijst stonden – de Ti Arto en Ti Ultra van BigiDesign. Als u op zoek bent naar een veelzijdige pen die meerdere vullingen accepteert, zouden deze allemaal op uw lijst moeten staan. Ik lanceerde ook een weggeefactie van een paar dozijn potloden met dank aan Musgrave, met een dozijn Tennessee Reds en een dozijn Harvest 320 woodcase-potloden. (Ja, deze week was een beetje op Tennessee gericht, aangezien BigiDesign uit Chattanooga komt en Musgrave uit Shelbyville!) mijn persoonlijke favorieten, evenals een inleiding tot het nu permanente gedeelte “TGS Gently Used”.

Nieuw in de samengestelde winkel

Omdat ik me nu voornamelijk op Back-to-School/Back-to-Work richt, heb ik naast mijn op vulpen gerichte notitieboekjes en accessoires veel balpennen, mechanische potloden en rollerballs meegebracht. Ik voel me aangetrokken tot veelzijdigheid bij het kiezen van een schrijfinstrument zonder vulpen, dus zorg ervoor dat je deze verschillende opties bekijkt als je op de markt bent.

Mazzuoli ITALIA

Mazzuoli ITALIA

Sunderland mk1

Sunderland mk1

Stálogie

Stálogie

Rhodia

Rhodia

Overweeg om lid te worden van TGS Patreon voor toegang tot maandelijkse meetups en First Dibs op zacht gebruikt briefpapier, exclusieve producten en meer!

Voor wat extra plezier en om de blog te helpen ondersteunen, overweeg dan om lid te worden van het Patreon-programma. Patreon-supporters krijgen naast andere voordelen speciale prijzen en vroege toegang tot productreleases en samenwerkingen zoals de TGS x Sunderland-pen. U kunt hier meer lezen over TGS Patreon. Dit jaar heb ik maandelijkse online meetups geïntroduceerd, die plaatsvinden op vrijdag of zaterdag en die super gezellig waren. We hebben onze gedachten besproken over het opnieuw opstarten van penshows, recente aankomsten in onze persoonlijke collecties en meer. Ik zal ook doorgaan met periodieke “voorbeeldverkoop” van voorzichtig gebruikte recensie-items en TGS-samenwerkingen, waartoe Patrons als eerste toegang zullen hebben. De huidige verkoop is nu live en bevat de inkten die ik verkoop terwijl ik mijn persoonlijke verzameling uitdun.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Le-randonneur
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart