Wat ik gebruik (editie van 2021) — The Gentleman Stationer

Ondanks dat het de afgelopen weken duidelijk is geworden dat de pandemie nog niet voorbij is, ben ik door werkomstandigheden buiten mijn wil voor het eerst in meer dan een jaar regelmatig buitenshuis aan het werk. Als gevolg hiervan moest ik de “werkrotatie” van mijn briefpapier aanpassen, dus ik dacht dat het interessant zou zijn (zowel voor mij als voor het lezerspubliek) om een ​​back-to-work/back-to-school check-in te doen sinds Ik neem aan dat velen van jullie in hetzelfde schuitje zitten. Ik krijg ook regelmatig vragen over welke notebooks ik dagelijks bij me heb, dus ik wilde reageren op geïnteresseerden. Dit bericht bespreekt alleen mijn notitieboekjes en pennenetuis, dus hoewel mijn pen- en inktgebruik ook is veranderd, is dat een onderwerp voor een apart bericht.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Le-randonneur
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart