Kom langs bij de San Francisco Pen Show! — De Gentleman Stationer

Het is weer zover! Ik sta achter de Vanness Pens-tafel op de 2021 Penshow in San Francisco, die loopt van vrijdag tot en met zondag (27-29 augustus). Zoals ik al eerder heb vermeld, neem ik de TGS Curated Shop dit jaar niet mee naar shows, maar in die weekenden wanneer ik pennenshows bijwoon, hanteer ik meestal het equivalent van ‘Pen Show Pricing’ op de site. Ontvang vandaag tot en met zondag 10% korting op uw Curated Shop-bestellingen (exclusief TWSBI en Sunderland) met de couponcode “SFPENSHOW” bij de kassa!

Kom alsjeblieft langs bij de Vanness-tafel en zeg hallo! Ik heb misschien ook wat stickers en andere kleine items beschikbaar….

Houd er rekening mee dat vanwege mijn reisschema alle bestellingen die tussen donderdag 26 augustus en zondag 29 augustus worden geplaatst, vanaf maandag 30 augustus worden verzonden. Hartelijk dank voor uw steun!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Le-randonneur
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart